OWAY

Op het gebied van haarverzorging en styling werk ik met het Italiaanse merk Oway. Oway maakt gebruik van 100% zuivere, biologisch-dynamische geteelde planten en etherische oliën. Deze oliën hebben, naast dat ze heerlijk ruiken,  krachtige en gunstige effecten op het lichaam en de geest. Pure oliën, harsen, waxen, boter en verzachtende ingrediënten zorgen voor voeding en bescherming van het haar. Natuurlijke, niet chemische producten zijn veel beter voor ons lichaam en ons welzijn.

 

EDEN HAARZEEP

Deze handgemaakte haarzepen van Eden zijn 100% biologisch en geven je de mogelijkheid om je haar te wassen op een duurzame manier. Alle zepen worden geproduceerd met liefde voor de natuur en zijn gemaakt van verse ingrediënten zoals fruit, groente, koud geperste oliën en plantenboters. Er zijn verschillende zepen onder andere voor de geïrriteerde huid, haaruitval en roos.

 

Plantenkleuringen

Een plantenkleuring is een gezonde manier van haar kleuren. Alleen maar natuurlijke en veilige ingrediënten zodat je haar en hoofdhuid gezond blijven. De kleuring hecht aan de buitenste lagen van het haar. Het eigen pigment wordt niet aangetast en de conditie van het haar wordt alleen maar beter. Ik heb 35 verschillende kleuren die onderling ook weer gemengd kunnen worden. Een plantenkleuring  vervaagd heel langzaam. Op deze manier behoud je je natuurlijke kleur en ontstaat er geen hard uitziende uitgroei.