Plantenkleuring

Sinds kort ben ik begonnen met plantenkleuringen en ik ben hier heel enthousiast over. Veel mensen kunnen namelijk niet tegen chemisch kleuren o.a door allergische reacties op toevoegingen die haarverf bevatten ,of als je zwanger bent.

Stop met chemisch kleuren

Het kleuren van je haar met planten is dan een fantastisch alternatief. Met chemisch kleuren beschadigt je haar terwijl de conditie van je haarmet een plantenkleuring  alleen maar beter wordt. Het is dus een kleuring en haarkuur in 1. Het eigen pigment van je haar wordt niet aangetast. De kleur hecht zich aan de buitenste lagen van het haar.

Dikker haar

Plantaardige kleuren vullen oneffenheden op en vormen een laag om het haar waardoor elke haar ook iets dikker wordt, het resultaat hiervan is een vollere bos.

Samen met het looizuur zorgt dit voor glad, glanzend en stevig haar. De kleurmogelijkheden liggen tussen heel lichtblond en zwart. Met natuurlijk kleuren is het wel zo dat de grondkleur van je haar de uiteindelijke kleur bepaalt. Dus heb je een lichte ondergrond, of juist een donkere ondergrond, dan komt de kleur er met dezelfde kleurbehandeling ook lichter of donkerder uit. Deze kleurnuances geven het mooie effect aan het haar dat er na de kleuring natuurlijker en gezonder uitziet.

Een mooie bos haar

Het voordeel van plantenkleuring is enorm groot. Je hebt je eigen natuurlijke haar met een mooie, natuurlijke kleur en uiteindelijk en een veel mooiere bos dan wanneer je helemaal niet zou kleuren.

Neutrale kleuring

Zelfs als je tevreden bent met je eigen kleur bestaat er een neutrale plantenkleuring die je haar meer glans ,volume en stevigheid geeft.En naast een gezonde bos, natuurlijk gekleurd haar is er nog een voordeel.  Plantaardig kleuren is ook nog eens milieuvriendelijk!