Haarbelevingen

Herken jij de impact van drukte, spanning of stress in je leven? Het idee hebben dat je nergens meer tijd voor hebt.. Om de balans weer terug te vinden is het belangrijk om tijd te nemen om te ontspannen. Stress heeft veel invloed op je haar en hoofdhuid vaak merk je wel dat je wat meer haaruitval hebt, spanningshoofdpijn, je haar zit niet meer..

Daarom heb ik verschillende belevingen samengesteld om weer helemaal  tot rust te komen. Gun het jezelf om deze tijd te nemen met de volgende belevingen;

Neem de tijd

Deze haarbeleving bestaat uit wassen, knippen, drogen. Niet zomaar wassen, knippen en drogen, maar dit alles vanuit beleving, rust en aandacht met 100% natuurlijke producten. Een ontspannende was massage met de biologische shampoo van Oway. Deze bestaat uit  planten, kruiden en etherische oliën helemaal afgestemd op jou haartype. Daarna een haarmasker met warme handdoek zodat je ondertussen je eigen gekozen kruidenthee kunt drinken. Hierna nemen we alle tijd om het haar in model te knippen en te drogen zodat je helemaal ontspannen de salon weer verlaat.

€42,50

 

Bashya Chou beleving

Deze ontspannende haarbeleving zorgt dat je helemaal tot rust komt. De behandeling begint met een heerlijk geurend voetenbad met kruiden en etherische oliën. Ontspan en laat elke vorm van stress van je afglijden. Een uitgebreide hoofdhuidmassage zorgt voor een nog diepere ontspanning. Door middel van verschillende massagetechnieken en met behulp van acupressuur laat je alle spanningen weer los. Je komt helemaal tot jezelf. Hierna brengen we een passend haarmasker aan en werkt door middel van de stoomkap extra goed in en  geeft je een gevoel van een spa. Vervolgens nemen we de tijd om te kijken wat het beste bij jouw type haar past en knippen en drogen het in door jouw gewenste model.

Onderdelen van deze behandeling: voetenbad, hoofdhuid-en haarmassage, haarmasker met diepe inwerking door middel van stoomkap, overleg van het gewenste model, knippen en drogen haar.

€55,-

Herfstbeleving

Volgens de Ayurveda, de Indiase geneeskunde, hebben de seizoenswisselingen invloed op ons lichaam en onze geest. De herfst is het seizoen van vata  1 van de 3 basiskrachten die volgens de Ayurveda in de natuur aanwezig zijn. Typische herfstklachten die worden veroorzaakt door een teveel aan vata zijn onder andere een droge huid en droog haar.  Deze haarbeleving is daarom gericht op het verzorgen en verzachten van het haar en de hoofdhuid. We beginnen met een hoofdhuidmassage met warme sesamolie. Deze massage stimuleert de bloedsomloop en heeft een kalmerende werking. Na het wassen brengen we een kruidenmasker aan wat je hoofdhuid en haar extra verzorgd.