Plantenkleuring

Hoe werkt het kleuren?

We beginnen met een intake wat je wens is wat betreft de kleur. Bij beschadigd haar is het ook mogelijk om een kruidenkuur toe te passen. Deze geeft geen kleur maar verbeterd de haarkwaliteit. Na het opbrengen van de kleur zit je ongeveer 30 tot 45 minuten onder de stoomkap of warme handdoek. De inwerktijd is per kleur en behandeling heel verschillend. Dit komt omdat het een natuur product is en het op elke haarkleur weer een ander resultaat geeft. Na het uitspoelen en drogen zul  je verrast zijn over de kleur en de kwaliteit van het haar.

 

 

Krullen knippen

Door middel van speciale technieken wordt het haar met de natuurlijke krul mee geknipt. Er ontstaat hierdoor meer lucht tussen de krullen waardoor er meer ruimte ontstaat voor de krul om zijn natuurlijke valling terug te krijgen. Het haar wordt altijd droog geknipt op deze manier is het  namelijk goed te zien hoe de krul valt. Na het knippen wordt je haar gewassen en verzorgt met een haarmasker speciaal voor krullen. Deze producten voorzien van  kruiden en etherische oliën zorgen ervoor dat het haar elastisch wordt, zacht aanvoelt en heeft een anti-frizz werking.

€38,00

 

 

 

Krullen treatments

 

Herbs & clay treatment

Deze behandeling is naast verzorgend ook nog eens herstellend. We beginnen met een peeling van de hoofdhuid door middel van een kruiden masker met etherische oliën afgestemd op jouw hoofdhuid. Hierdoor krijgt je hoofdhuid een extra boost. De volgende stap is een haarmasker met een biologische olie die ervoor zorgt dat je haar minder pluist en minder snel droog aanvoelt. Deze werkt in onder een stoomkap zodat je haar en huid extra gehydrateerd worden. Wassen met een curly haarshampoo en naverzorging met de curly potion. Dit is een krullen serum wat het haar vormt, modelleert en hydrateert. Naverzorging en drogen van je krullen.

*De biologische olie die gebruikt wordt is Lillith’s Goei-Olie. Deze olie is 100% biologisch en is de beste manier om je haar tot in de kern te hydrateren en regenereren. Een echte verjongingskuur! De vetzuren voeden en verzachten huid en haar. Je zal versteld staan van de glans, veerkracht de zachtheid en luchtigheid van het haar.  De olie bestaat uit meerdere oliën zoals druivenpitolie, duindoorn zaad, amandel olie, abrikozenpit olie, walnoot, tarwekiemolie, olijf, mais en lavendel.

€47,50

 

Recover treatment

De recover treatment is gericht op het herstellen van beschadigd haar door bijvoorbeeld stylen, kleuren of föhnen. We gebruiken een herstellend serum wat door middel van  infrarood licht diep doordringt in de kern van het haar. Dit is de meest intensieve manier van haar herstellen. Op deze manier zal je krul veel sterker worden. Ook voor niet krullend haar is deze behandeling zeer geschikt.

€37,50

 

Prijzen:

Knippen wassen drogen € 25,00
Knippen drogen € 20,00
Krullen knippen € 38,00
Plantenkleuring kort haar € 55,00
Plantenkleuring halflang haar € 65,00
Plantenkleuring lang haar € 75,00
Make- up €22,50
Haarstyling/opsteken €30,00
Haarbeleving  vanaf €42,50
Haarmasker Oway €17,50