Plantenkleuring

Hoe werkt het kleuren?

We beginnen met een intake wat je wens is wat betreft de kleur. Bij beschadigd haar is het ook mogelijk om een kruidenkuur toe te passen. Deze geeft geen kleur maar verbeterd de haarkwaliteit. Na het opbrengen van de kleur zit je ongeveer 30 tot 45 minuten onder de stoomkap of warme handdoek. De inwerktijd is per kleur en behandeling heel verschillend. Dit komt omdat het een natuur product is en het op elke haarkleur weer een ander resultaat geeft. Na het uitspoelen en drogen zul  je verrast zijn over de kleur en de kwaliteit van het haar.

Krullen knippen

Door middel van speciale technieken wordt het haar met de natuurlijke krul mee geknipt. Er ontstaat hierdoor meer lucht tussen de krullen waardoor er meer ruimte ontstaat voor de krul om zijn natuurlijke valling terug te krijgen. Het haar wordt altijd droog geknipt op deze manier is het  namelijk goed te zien hoe de krul valt. Na het knippen wordt je haar gewassen en verzorgt met een haarmasker speciaal voor krullen. Deze producten voorzien van  kruiden en etherische oliën zorgen ervoor dat het haar elastisch wordt, zacht aanvoelt en heeft een anti-frizz werking.

Natulique

Ontworpen met een focus op natuurlijke en organische ingrediënten die samen een natuurlijke haarkleur creëren, verzorgt en prettig in gebruik is. Deze haarkleuring bevat geen ammonia en is daarom prettig om mee te werken. Geeft geen nare geur en droogt het haar niet uit.De organische basis maakt deze biologische haarkleuring zacht en voedt je haar en huid.

Prijzen:

Knippen wassen drogen € 22,50
Knippen € 17,50
Krullen knippen € 37,50
Plantenkleuring kort haar € 42,50
Plantenkleuring halflang haar € 52,50
Plantenkleuring lang haar € 67,50
Make- up €22,50
Haarstyling/opsteken €30,00
Haarbeleving  vanaf €42,50
Haarmasker Oway €12,50